🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Metingen

De Thuismeten app installeren

Download de app Thuismeten - zorg op afstand (Luscii) in de App Store (voor Apple) of de Play Store (voor Android).

1. Open de app. De app wil je berichten sturen. Sta dit toe voor een goede werking van de app.
  2. Je ziet nu het inlogscherm. Vul hier het e-mailadres in dat bekend is bij de huisarts en druk daarna op 'Volgende'.
  3. Je hebt een e-mail van support@luscii.com ontvangen na het aanmaken van een account. In deze e-mail staat een 6-cijferige code. Voer nu deze code in bij de app en druk op 'Volgende' om in te loggen.
  4. De 1e keer dat je inlogt, vragen we om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Deze kun je achteraf altijd weer wijzigen bij jouw profielinstellingen.
  5. De app is nu klaar voor gebruik! Kijk onder 'Acties' om jouw metingen in te voeren.
  6. Onder 'Profiel' kun je je apparaten (bijvoorbeeld jouw bloeddrukmeter en weegschaal) met Bluetooth koppelen aan de app.